Het Atelier in Palet Kunstmagazine.

PALET, een tweemaandelijks tijdschrift boordevol informatie over schilder- en tekenkunst van pentekenen en aquarel tot olieverf. Kunstenaars en liefhebbers vertellen over hun werk. In elke uitgave lessen van bekende kunstenaars over uiteenlopende onderwerpen en materialen en een kunstagenda.

Dit even in het kort als inleiding op dit artikel. Al jarenlang ben ik geabonneerd op dit informatieve Kunstmagazine. Recentelijk met de redactie in contact gekomen om ook eens met Atelier Henk Sentel in het blad te verschijnen. En tot wederzijds genoegen is dit in de uitgave van Februari/Maart jaargang 69 nr 363 een feit geworden. Zie Foto’s.MOOI INHOUDELIJK ARTIKEL

Het is een mooi artikel geworden, waarin heel goed geëtaleerd is het samenspel tussen mij als schilder/docent en de liefhebbers van deze verfijnde schildertechniek. De cursisten en mijn werk wat ten grondslag licht aan de FijnschilderCursus die in mijn Atelier gevolgd kan worden wordt duidelijk omschreven. Het podium wat geboden wordt komt ten volle tot zijn recht.

INTERESSE?

Mocht jij nu ook graag deze techniek je eigen willen maken schrijf je dan op tijd in via deze pagina (klik op pagina) Hier vind je alle informatie die men nodig heeft. Na inschrijving neem ik graag contact op om een afspraak te maken voor een Atelier bezoek. Om in alle rust te bespreken wat we op dit specifieke terrein in de schilderkunst voor elkaar kunnen betekenen. En wie weet zie ik jou dan ook in dit bruisende enerverende Atelier in het Rustieke Heemskerk.

PALET KUNSTMAGAZINE

Graag wil ik bij deze de redactie en uitgever Jochem Schuijt bedanken voor de plezierige manier van communiceren bij het tot stand komen van dit boeiend artikel in hun mooie Kunstmagazine. Beste website bezoekers graag wil ik het blad ook aanbevelen via deze link: abonnee via deze link en alles wordt voor u geregeld. Voor Kunstschilders, Tekenaars en kunst liefhebbers is dit prachtige uitgevoerde magazine een welkome aanvulling op hun beeldende interesse.

VOLGEND ARTIKEL?

Wie weet tot een volgend artikel in Palet, waarin ik dan specifieker en inhoudelijk  met ondersteunend beeldmateriaal (foto’s) van ‘cursisten werk’ het concept wat ik hanteer in Atelier Henk Sentel van onderschildering tot eindresultaat zou kunnen duiden.

Vriendelijke groet,

ATELIER HENK SENTEL PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS

This entry was posted in Atelier Nieuws, Homepage. Bookmark the permalink.

Comments are closed.