Lydia Ursem is een begeesterd kunstenaar, die al heel vroeg wist dat het beeldend bezig zijn haar paste als een prachtige jas. Het toeval wil dat wij elkaar na lange tijd weer ontmoeten. Vroeger woonde zij met haar ouders en broertjes aan de overkant van onze woning. Wij zijn recentelijk verhuist naar de Broekpolder…en laat zij nu inmiddels met haar gezin pal achter ons wonen, wij kijken nu vanaf vier hoog op haar woning…toeval?

Op vrijdag 5 mei, bevrijdingsdag bezochten wij een prachtige optiek in Wormerveer, waar Lydia Ursem samen met haar man Jerre iedereen die het oog in ere wilt houden kan helpen om dit ook zo te laten zijn, want de ‘ogen’ zijn voor iedereen het instrument om de wereld te kunnen beleven, de schoonheid ervan te kunnen zien, zo lang als mogelijk.

Haar Expositie ‘oog voor de natuur’, dit was de insteek om Lydia te gaan bezoeken, hun optiek beleven maar vooral de kunstwerken die zij er nu exposeert, mooi opgehangen tussen de vele monturen die ook zo met vooral kijken te maken hebben, het was genieten! Met dank voor de gastvrije ontvangst en ik kon het niet laten wat foto’s te maken waar ik deze post mee afsluit, mocht je er in de buurt zijn, wip even binnen bij http://ursemoptiek.nl en je wordt blij verrast! Of kijk eens op haar website waar ook prachtige portretten te bewonderen zijn: http://www.lydiaursem.nl


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *