HET EINDE VAN EEN TIJDPERK

Category : Atelier Nieuws
Date : 21 maart 2024

Beste bezoekers en volgers van deze website,

Vanaf 2016 heeft deze website een prachtige functie gehad in mijn schilder en tekenactiviteiten, in het bijzonder mijn bezigheden als cursusgever, de fijnschilder olieverf techniek heb ik via het ‘podium voor fijnschilders’ optimaal kunnen presenteren. Hier is in de vernieuwde versie ook nog genoeg van te zien.

Recentelijk heb ik de verouderde versie van deze website vernieuwd, niet succesvol, mijn webmaster heeft toen hij deze site voor mij bouwde ook een aantal items zelfstandig ingebouwd en die belangrijke items zoals het tonen van mijn eigen werk in schilderijen en tekeningen zijn door mijn ingestelde update hiermee verloren gegaan, ik kan dit niet meer herstellen.

Dus gaat deze website aan het einde van 2024 niet meer getoond worden en is er een tijdperk afgesloten. Natuurlijk kan men mij nog volgen op Facebook en Instagram. En via https://henksentel.exto.nl

Wil jullie allemaal bedanken voor de gegeven aandacht!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *