Ode aan Talent

Date : 22 april 2018

Het is voor mij heel bijzonder dat ieder seizoen in mijn atelier via de ‘cursus basis techniek-fijnschilderen’ een grote schare ‘talenten’ aanschuiven om te gaan leren hoe zo’n techniek in deze schilder discipline nu eigenlijk werkt, in al zijn facetten.

Ook deze keer vanuit het seizoen Februari/Mei 2018 zijn er cursisten die al wat langer aanwezig zijn, maar ook een aantal nieuwe, die nu aan de opbouw werken en de techniek ontdekken. Na het zomerreces komen er weer nieuwe deelnemers die hun talent vorm gaan geven in deze specifieke manier van schilderen, iedere keer is het weer de balans zoeken om de 4 dagdelen te vullen en hiermee de wachtlijst korter te kunnen maken, de doorstroming is gering, maar wel noodzakelijk in het gehanteerde concept.

Voor nu wilde ik heel graag aan huidige deelnemers, beginners en gevorderden een ODE brengen en mijn waardering uit spreken voor hun enthousiasme en motivatie om een keer per week naar Heemskerk te rijden, vanuit de verschillende provincies en kennis met mij te delen om beginnende of bestaande werken tot iets heel moois te maken, daar draag ik mijn steentje zo graag aan bij, voor jullie als kijkers van deze website, geniet van zoveel talent!

24 Huidige deelnemers verpakt in een short – Youtube movie.

Veel Kijkplezier!

Met een groet vanuit ATELIER HENK SENTEL Podium voor Fijnschilders.

 

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *