ATELIER HENK SENTEL MET ZOMER-RECES

Met zomer-reces gaan is ieder jaar weer een terugkerend item, mijn atelier is dan tot September niet in gebruik voor de ‘cursus basis techniek fijnschilderen’ twee keer per jaar geef ik aaneensluitend 12 weken les aan liefhebbers die deze specifieke techniek via mijn cursus willen aanleren. Onder het menu Cursus Fijnschilderen kun je alle ins en outs vinden en via mail inschrijven om deel te nemen.

VOORBIJ GEVLOGEN

Ook dit afgelopen seizoen februari/mei 2018 is weer voorbij gevlogen, in de vier dagdelen die er momenteel beschikbaar zijn (maandagochtend en avond, donderdagmiddag en vrijdagmorgen) werd er door de huidige deelnemers met veel inzet en enthousiasme gewerkt aan verschillende onderwerpen die als studie dienen. Ieder individueel begeleid met zijn/haar eigen compositie. Met ook dit seizoen weer een aantal fijnschilder werkstukken die voltooid zijn.

DANK AAN HUIDIGE EN VERTREKKENDE DEELNEMERS

In de verschillende dagdelen werk ik vaak een aantal seizoenen met leerlingen, de doorstroming is gezien het concept wat gehanteerd wordt niet zo groot, dus gaan we elkaar ook beter kennen, er kan dan een behoefte bestaan tot verdieping, voor sommige kan dit zinvol zijn. Ieder seizoen is er een herschikking van deelnemers en komen er vanuit de wachtlijst ook weer nieuwe liefhebbers aanschuiven aan de ateliertafel. Deze nieuwe deelnemers in het aankomende seizoen September/December 2018 wil ik graag van harte welkom heten! En die nu vertrokken zijn ontzettend bedanken voor de fijne tijd die we samen mochten beleven. Iedereen die weer terugkeert uiteraard ook heel veel dank voor inzet en enthousiasme en het talentvol fijnschilderen, wat ik met heel veel plezier begeleid en doceer.

VIDEO- BEDANKJE.

Meestal heb ik voor de verschillende dagdelen als afsluiting een info bedankje op A4, deze keer verpakt in het onderstaande filmpje, waarin iedere cursist zijn/haar werk voorbij ziet komen en iedereen door mij bedankt wordt voor inzet en enthousiasme.

FIJNE ZOMER ALLEMAAL!

Alle deelnemers die in het seizoen September/December 2018 starten krijgen vroegtijdig alle informatie toegestuurd via mail. Als er nieuwe cursisten zijn die met mij hun schilder onderwerp willen communiceren, geen probleem, stuur foto’s door via Wetransfer.com en ik kijk graag met jullie mee! Succes! Fijne zomer en dan zie ik jullie graag om er weer helemaal voor te gaan in nieuwe werken en om bestaande gezamenlijk te voltooien! Ik voel mij een Lucky me om met zoveel aan talent te mogen werken! 🙂

MET EEN HARTELIJKE GROET

VANUIT ATELIER HENK SENTEL

PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *