Vanaf het moment, eind 2006 toen ” Atelier Henk Sentel” een feit werd, zijn er in de vele jaren die volgde een grote hoeveelheid aan ‘schilder seizoenen’ verstreken samen met de daarbijbehorende  deelnemers, die de atelier-werk-tafel vulde met ‘tafelezel’ en werkmaterialen. Een groot scala aan mensen mocht ik ontvangen, die ieder voor zich het aanleren van de fijnschilder-techniek tot hun doel hadden gesteld, ook in dit nieuwe seizoen mag ik gelukkig weer nieuwe deelnemers begroeten. Maar helaas ook afscheid moeten nemen van het dagdeel maandagavond (zie elders mijn bijdrage hierover) met een vaste kern aan gezellige talentvolle cursisten, en eerder ook van het dagdeel donderdagavond.  Het komt helaas voor dat om gezondheidsredenen of interne, zoals werkgerelateerde, men op een bepaald dagdeel niet meer kan deelnemen, zeer spijtig voor de enthousiaste cursisten die het betroffen. We gaan deze keer iets eerder van start om een vakantieplanning goed te laten verlopen, dus nu is het seizoen Januari/April.

DE DONDERDAGMIDDAG MET DE FILE VOOR ZIJN.

Het dagdeel donderdagmiddag is er qua tijdaanvang van 12.00 tot 14.00 uur helemaal op gebaseerd voor de deelnemers die met hun auto vanuit andere provincies het atelier bezoeken om zo de file vorming wat te ontwijken bij heen en het terug rijden. Zo kwamen ook Marianne Momberg (Wieringermeer) Erica Meyer (Almere) en Astrid van Helden (Almere) naar Heemskerk gereden, om de zo begeerde fijnschilder techniek aan te leren, helaas moet dit voor hun op dit moment helaas stoppen, om begrijpelijke redenen. Wel weer met een optie om in September terug te keren. Gelukkig kunnen deelnemers die al een tijd aan het wachten waren nu aanschuiven, welkom! En voor de vertrekkende dames…veel plezier met de fotografie, beterschap gewenst en hopelijk weer snel tot ziens!

AFRONDEND, WELKOM NIEUW SEIZOEN!

Welkom maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend, we gaan er met zijn allen leerzame en gezellige uurtjes van maken, voor mij ook boeiend want er komen weer nieuwe onderwerpen aan en bestaande worden als briljante fijnschilder werkstukken tot voltooiing gebracht, graag toon ik nog de schilderijen waar de dames mee bezig waren en die hopelijk bij mij wel worden afgerond. Tot ziens in het Podium voor Fijnschilders!

MET EEN HARTELIJKE GROET VAN ATELIER HENK SENTEL

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *