12 WEKEN LEREN FIJNSCHILDEREN BIJNA WEER VOORBIJ

Met straks de feestdagen in het vooruitzicht, tellen we ook af wat betreft het naderend einde van dit fijnschilder-seizoen. Deze keer gaan alle dagdelen iets langer door vanwege het niet kunnen geven van begeleiding de afgelopen 3 weken, het was na een operatie weer herstellen geblazen en op 26 November ben ik blij om weer fit huidige deelnemers te ontvangen.

FIJNSCHILDERWERKEN AFGELEVERD

Prachtige werken zijn erin de afgelopen periode weer afgeleverd door talentvolle cursisten, het blijft zo bijzonder dat er vanaf het kale paneel en inzet van cursist en begeleider een volwaardig kwalitatief fijnschilder werkstuk tot stand komt. Er zijn dan verschillende seizoenen verstreken en is er niet alleen met het werk maar ook met de maker een band ontstaan. Het aanleren van deze technische vaardigheid vraagt veel van de maker om het te volgen maar ook van mij als de begeleider ben ik er meer dan 100% bij betrokken, verbaal en handelend, het is een complete samenwerking, waarin heel veel gedeeld wordt.

GEEN MAANDAGAVOND DAGDEEL MEER

In het nieuwe seizoen zal er een dagdeel opgeheven zijn, de maandagavond, het is spijtig voor deze vaste groep deelnemers dat zij hun avond moeten gaan missen, natuurlijk is er een mogelijkheid om in de overgebleven dagdelen, maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend te gaan participeren, mits er plaatsen vrij zijn. Maar met een gerust hart neem ik straks afscheid van hun in de wetenschap dat ze allemaal de techniek geleerd hebben en in principe nu zelfstandig kunnen fijnschilderen. Ook voor de vele wachtende die zich ingeschreven hebben voor deze avond is het zuur dat men niet meer terecht kan. De reden voor het terugbrengen van dagdelen is gelegen in voor mezelf, geliefde en onze familie meer rust en privacy te creëren , je wordt een dagje ouder en zijn er andere prioriteiten die gaan gelden. Van deze groep heb ik jaren kunnen genieten en dit deed ik met veel plezier, bedankt allemaal voor jullie inzet en enthousiasme.

Kijk even mee naar een slider van het prachtige werk van: Lex Husslage, Marlies Voorneman, Kevin Higgings, Danielle Borst en Lianne Meijer.

Bedankt voor het kijken, een reactie op het werk is natuurlijk ook heel leuk voor de maker, en graag tot een volgende bijdrage, met een hartelijke groet, Henk Sentel.

ATELIER HENK SENTEL PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *