AFSCHEID

Het dagdeel Maandagavond zal in 2019 geen onderdeel meer uitmaken in de cursus basistechniek fijnschilderen. 12 jaar lang is er op maandagavond door mij les gegeven aan vele, vele deelnemers die (en dit weet ik niet) hopelijk het geleerde nog toepassen of zichzelf verder ontwikkeld hebben, dat laatste hoop ik van harte!

GOED TEAM

De deelnemers die maandagavond als laatste groep vanuit het atelier vertrokken zijn, waren vele seizoenen een hecht team, die elkaar stimuleerden en van elkaar leerde, de kennis door mij gedeeld, is na al die tijd voldoende aanwezig om op verder te gaan. Het waren vooral ook gezellige avonden.

TALENT ONTWIKKELEN

Graag wil ik Marjolein als beginnend fijnschilder, Danielle, Marlies, Lisette, Lex, Fred en Theo als gevorderde passie volle deelnemers bedanken voor hun inzet en enthousiasme, jullie waren voor mij waardevolle leerlingen in deze cursus, waarin mijn eigen schilderkunst een grondslag vormt en die kennis op een goede leerzame manier gedeeld is. Prachtige schilderijen zijn in de vele seizoenen tot stand gekomen, daar ben ik en kunnen jullie zeker heel trots op zijn. Over talent ga ik niet, mijn taak was om ontwikkeling in gang te zetten en dat is fantastisch gelukt, potentie en talent is ruim voldoende aanwezig. Laat het plezier in alles primair voorop staan!

BEDANKT ALLEMAAL

Nu er een einde gekomen is aan 12 jaar maandagavond Fijnschilderen, wordt deze vrije tijd op een prima manier ingevuld, ook ik ben inmiddels al jaartjes ouder en recentelijk opa geworden van een prachtige kleinzoon, reden genoeg om wat meer ruimte hiervoor te creëren, nogmaals dank allemaal!, dat komt dus helemaal goed!

AFSCHEID EN WERK IN BEELD

Kijk even mee naar de fotoshoot die ervan gemaakt is.

MET EEN HARTELIJKE GROET VANUIT HET PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *