Dag 2020 en welkom!! 2021

Date : 20 december 2020

LOVE, PEACE & JOY

Afscheid nemen van 2020 is iets wat we denk ik allemaal graag doen. Toen ik samen met mijn vrouw, vorig jaar elkaar een prachtig 2020 toewenste, werd deze wens begin Februari abrupt verstoord, een ongekende pandemie stortte zich uit over de gehele wereld, het covid-19 was zelfs al in Nederland toen de eerste besmetting in ons land bekend gemaakt werd.

Wat een impact heeft dit op ons aller leven, nog steeds, met een miljoen doden wereldwijd. Zoveel mensen kwamen er tot nu toe om het leven met of door Covid-19, de ziekte veroorzaakt door het coronavirus. Het gaat om geregistreerde doden, in werkelijkheid zal dit aantal nog vele malen hoger liggen.

Ja, een naar jaar, wat maar al te graag achter ons gelaten wordt, maar we zijn er nog niet, al is er nu wereldwijd een vaccinatie op gang gekomen, zal het toch ook in 2021 nog merkbaar blijven, in de vele beperkingen die nu eenmaal nodig zijn, om weer terug te keren naar het normale normaal. Wel weer een knuffel, weg van angstgevoelens, noem alles maar op, gewoon weer leven, zoals het leven voor ons bedoeld is.

Ondanks alles heeft deze pandemie onze ogen ook geopend, voor de manier waarop we met onze enige planeet aarde omgaan, dit kleine bolletje in het enorme universum, waarop wij mensen ons staande proberen te houden, laten we met alle gegeven inzichten beter voor hem zorgen, met die wens wil ik jullie bedanken voor het bezoeken van deze website, en zal ik zeker ondanks het vroegtijdig na 15 jaar moeten sluiten van mijn atelier, en podium voor fijnschilders, hier bijdragen blijven leveren, kijken dus!

Fijne dagen en vier het leven!

Hartelijke groet, Henk Sente/schilder/tekenaar.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *