Een prachtig fijnschilder werkstuk van deelnemer Fijnschilder Piet van Velsen, wat in het podium voor fijnschilders tot stand kwam.
Piet bracht mij een heerlijk cadeau, zeer origineel, toverde hij zijn eigen schilderij tot leven , met wijn, kaas, nootjes en pitloze olijven. En met een geheel eigen ontworpen etiket, wat mij zeer ontroerde.
In de originele verpakking!

Nu het doek na 15 jaar voorgoed gevallen is in het Podium voor fijnschilders, krijg ik vanuit de verschillende ‘social media’ vele fijne en ontroerende bedankjes van deelnemers aan de basis cursus Fijnschilder techniek. Ook collega Kunstenaars steken mij een hart onder de riem. Graag wil ik jullie er een aantal van tonen, als mijn dank voor deze steun betuigingen. Een kleine greep uit de vele die ik mocht ontvangen, dank dank dank!

INEKE VLIETSTRA. Bij alles wat je nu gaat doen, veel succes, Henk! Tijdens de tijd, dat ik bij jou leste, heb ik veel geleerd wat ik goed toe kan passen. Nogmaals dank daarvoor!

MARIANNE BOON. Henk ik wil je bedanken voor alles. Wat ik bij jou geleerd heb. En de gezelligheid niet te vergeten.

BRENDA WILLEMS. Bedankt voor alle informatieve en positieve berichten/foto’s!!!Wat zal ik dat missen Maar jou kennende kom je vast wel met leuke alternatieven! Je hebt heel wat mensen blij gemaakt met je fantastische manier van les geven! Ik heb er jarenlang van mogen genieten en zoveel geleerd!!! Nu heb je weer meer tijd voor je eigen kunstwerken!

ESMERALDE VAN HEIJST. Ik denk nog steeds met veel plezier terug aan de gezellige en leerzame tijd bij jou. Bedankt Henk!

WALTER LECLAIR. Wat een rampen toch! Ik zit in hetzelfde schuitje hoor! Maar hoop stilletjes toch nog steeds op een dag te kunnen herbeginnen…Veel sterkte!

JACQUELINE HOENSELAAR. Ah jeetje! Wat een vervelende beslissing! Vervroegd met pensioen…sterkte met dit besluit!

INGE PEEZE. Wat een verdrietige maar begrijpelijke beslissing. Ik vertel nog vaak over jouw lessen en tot de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik bij jou in de leer ben geweest. Het was de lange rit naar jouw atelier meer dan waard. Ga je nu weer meer bezig met eigen werk? Dank voor alles en hopelijk houden we contact, al is het maar via FB. Warme groet!

MEG DEN HARTOG. Begrijpelijk. Sterkte met deze stap.

JOKE DE HAAN. Onze over buurvrouw…Pffff een heftige-maar begrijpelijke beslissing Henk.Het afsluiten van een waardevolle en leerzame periode ! Ongetwijfeld vinden jij en lieve Hery hier weer een waardevolle invulling voor in jullie beider leven. Alle goeds en liefs van mij.

JOYCE EIJKHOUT. Ohw wat een rot tijd is het, veel succes de komende tijd voor jullie en alle moois wat hier uit voort bloeit

CHRISTIEN VAN KRIMPEN. Moeilijk besluit , maar weloverwogen, er komt vast nog mooie dingen op je pad . Denk terug aan een mooie leerzame schilderlessen

COR LOURENS. Jammer Henk je zult het missen. Ik kijk ook nog steeds met een zekere weemoed terug aan de tijd dat ik de lessen bij jou volgde. Dank daarvoor. We zien elkaar gauw.

WIL VAN GEMERT. Ach, wat verdrietig. Zal best wel een gemis zijn. Wens je succes met de weg die je nu in moet slaan. Meer tijd voor je eigen werk is het alternatief. Ook wel fijn.

GUDA ROUW. Wat een verdrietig bericht Henk en Hery om na 15 jaar wegens de pandemie te moeten stoppen. Na 15 jaar, dat betekent dat we 15 jaar geleden met de eerste fijnschilderles begonnen! Daarna nog aquarel- tekenles. Veel geleerd en vooral de fijnschilderkunst was voor mij een ware uitdaging. Ik denk ook nog aan de leuke uitjes naar museum M”ohlmann en slot Zeist naar Walter Elst. Dank je wel Henk voor de gezellige en leerzame tijd en we zien elkaar vast wel weer in betere tijden! Succes voor dan en het allerbeste gewenst voor jou en Hery.

TON HARING. Veel succes met een nieuwe invulling!

MANON BABTIST. Je stopt met het atelier, maar ik hoop dat je blijft schilderen en ons updaten.

SYLVIA BAKKER. Wat jammer Henk, is geen makkelijke beslissing geweest, maar wel begrijpelijk. We koestern de goede herinneringen aan de lessen van je beginjaren als docent. Succes met alles wat je in de toekomst nog gaat ondernemen.

SIMONE GROENEVELD. Je online lessen waren ook fantastisch, maar mocht je in wat betere tijden meer ruimte nodig hebben voor het 1 of ander dan weet je ons te vinden hè Henk

JOKE VAN BREE. Tja, wel een beslissing Henk. Maar waar een deur dicht gaat, gaat er vast wel een andere open. Maar je gaat het contact met je deelnemers zeker missen. Sterkte.

META GORTER. Wat jammer, wens jullie een fijne toekomst.

PINK VAN DEN ERVE. Dat is een heftige beslissing Henk, het zal je veel pijn doen. Je hebt je leerlingen, incluis mezelf, zo ontzettend veel geleerd. Wat zal dit een leegte achterlaten, de drukte en toch de stilte. Jij zal het missen en wij, de leerlingen, missen het ontzettend.

CAROLINE HESSELINK. Jeetje Henk, dat is vast een besluit geweest die je erg aan ‘t hart gaat. 

ASTRID VAN HELDEN. Wat jammer Henk. Ik bewaar er heel leuke herinneringen aan. Vooral aan je gedrevenheid en gastvrijheid. Dank je

INEZ DE BOER. Moeilijke beslissing Henk. Wens je het beste 

JOKE PROPER. Begrijpelijk Henk . Nu online lesgeven . Gogogo

DANIELLE DUINEVELD-BORST. Jeetje Henk wat een moeilijke beslissing, maar wel begrijpelijk. Ik denk dat heel veel cursisten (ook ikzelf) terug kijken op een leerzame en leuke tijd bij jou in het atelier en daar mag je trots op zijn! Er komen misschien wel weer hele leuke nieuwe dingen op je pad, maar voor nu heel veel sterkte!

WILLEMIJN OSKAM. Een verstandige beslissing rationeel, emotioneel heftig!!!

SANDRA BRAKENHOFF. Moedige beslissing. Je bent dichtbij je gevoel gebleven. Ik zal je post met updates gaan missen Henk.

JOHN ORY. Sterkte!!!

GERT DE GOEDE. Ik ga je updates missen Henk. Wat nu? HenkieTutorials?

ERLINDE STEPHANUS. Jakkes Henk! Wat zou ik het graag anders voor je willen. Heel veel sterkte

ANNEKE KIEFT. Wat jammer Henk, heel veel succes met je nieuwe plannen!!

MONIQUE VAN VILSTEREN. Sterkte Henk wat een lastige beslissing

HENNY KELDER. Dat is een verdrietige beslissing die je hebt moeten nemen Henk, sterkte!!! Heb mooie herinneringen aan de lessen die je gaf bij Stichting Welzijn Beverwijk.

ANNET VERPLANKE. Dat is een stevig besluit Henk, maar wel begrijpelijk. Het zal je zwaar gevallen zijn. Het is een rare tijd. Zeker op jouw leeftijd is voorzichtigheid geboden.

COR LOURENS. Jammer Henk je zult het missen. Ik kijk ook nog steeds met een zekere weemoed terug aan de tijd dat ik de lessen bij jou volgde. Dank daarvoor. We zien elkaar gauw.

ANOUK SLEGERS. Moeilijke en moedige beslissing Henk.

CARLA DE WINTER. Ohhh zal wennen zijn Henk!

COLLEGA EN GOEDE VRIEND, PETER VAN OOSTZANEN. Hoi Henk, Even was ik in verwarring over wat je nou precies bedoelde, maar als ik het goed begrijp stop je met lesgeven ☹. Ik schrik daar toch van. Had ik niet verwacht en ook niet zien aankomen. Je bent een begrip. Jammer dat daar een eind aan komt. Moedig besluit ook. Het is een moeilijke tijd. Ik (en nog veel meer mensen) heb er veel last van. Nu iedereen weer bang begint te worden blijven mijn leerlingen ook meer weg. Kijken waar het naar toe gaat. Ik weet niet wat je plannen zijn nu je ineens geen les meer hoeft te geven. Collegiale groet, peter.

HENK SENTEL. Een opeen stapeling van corona gerelateerde maatregelen, maakte het uiteindelijk niet werkbaar meer, en ik voel mij zeer verantwoordelijk, voor de veiligheid wat betreft corona besmetting naar mijn deelnemers en mijzelf.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *