Wil je dit ook leren?

Date : 16 oktober 2016

SCHRIJF JE DAN NU IN! HOE?

Via e-mail: henk@henksentel.nl of bel 0251-249234

En wie weet zie ik jou dan na het eerste kennismaken (intake gesprek) ook in het atelier om op jou gekozen dagdeel deze basis techniek aan te leren, hoe leuk is dat!

INSTROMEN

Instromen bij een bepaald dagdeel is geen enkel probleem, je betaalt dan alleen de lessen die je in de periode van 12 weken gevolgd hebt, de kosten per seizoen zijn in 2018 slechts 165 euro, het zijn enerverende lessen, waarin de individuele aandacht voorop staat, geen grote groepen, met 6 deelnemers is mijn ateliertafel precies goed gevuld om iedere deelnemer de juiste aandacht te geven die deze techniek verreist, ik zou zeggen heb je schilderambities en ga je voor het detail? Doen! Alle condities die nodig zijn om ontspannen te schilderen zijn aanwezig. Met geduld, nauwkeurigheid en concentratie, aspecten die belangrijk zijn probeer ook ik in die sfeer de juiste ‘toon’ te raken, talent te ontwikkelen en jullie op weg te helpen naar een passend schilder niveau.

EIGEN COMPOSITIES

Getoonde schilderijen zijn  eigen composities geschilderd door Danielle Borst, met prachtig werk van haar mede cursisten als gevorderde fijnschilders, Lex Husslage, Fred Gerrets en Lisette Tonk in het maandagavond dagdeel, geïnteresseerd geraakt? Schrijf je dan nu in!

ATELIER HENK SENTEL PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS.

 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *