WELKOM!

ALLEMAAL

IN DIT NIEUWE 

FIJN-SCHILDER SEIZOEN 

SEPTEMBER/DECEMBER 2018

Gezellig om jullie weer te ontmoeten!

We gaan Fijn-schilderen, 12 weken in dit atelier je passie vorm geven. Aan werkstukken doorgaan om die uiteindelijk te voltooien tot mooie kwalitatief goede schilderijen. In alles wat hiervoor nodig is zal ik ook deze keer iedereen weer met raad en daad terzijde staan, kennis delen, enthousiasmeren, kortom zorgen dat ‘twee uur’ schilderen per week goed besteed worden. Het deelnemersveld bestaat uit cursisten die  nu beginnen en gevorderden, een ding heeft iedereen gemeen hij/zij zal zijn eigen ‘kijk’ ontwikkelen en ervaren wat fijnschilderen als schilderkunst inhoud. 

Wat zeker ervaren word zijn de aspecten ‘concentratie’ ‘geduld’ en ‘nauwkeurigheid’ soms ben je aan het ploeteren, maar naarmate het werk in al zijn gelaagdheid vordert is deze vorm van schilderen een zeer boeiende bezigheid.

 

Het atelier telt anno 2018 nog vier cursus dagdelen,

maandagochtend en avond, donderdagmiddag en vrijdagochtend. Maar….de wachtlijst blijft maar groeien! Het aanleren van de techniek die leid tot fijnschilderen staat enorm in de belangstelling. Er zouden dus best nog meer schilder dagdelen te realiseren zijn. Bewust kies ik ervoor om meer tijd vrij te maken voor onze eigen leefinvulling, ben 69 jaar jong dus dan valt er iets voor te zeggen, maar het doceren blijft zolang we gezond van lijf en leden zijn nog wel een aantal jaren gaande, die behoefte is er gelukkig nog steeds.

Inmiddels zijn er onder de huidige cursisten ‘gevorderden’  die hun eigen ‘kijk’ en ‘visie’ in de fijnschilderkunst met mij delen. Hierin probeer ik mijn ‘grondslag’ als schilder/tekenaar kenbaar te maken, om gezamenlijk meer verdieping te zoeken.

Voor nu wens ik alle deelnemers ‘vooruitgang’ en niet onbelangrijk ‘veel plezier’ met het aanleren van een boeiende en interessante schilder techniek. 

SLIDER SHOW

In deze fotoweergave zien jullie alle werken die op dit moment door de cursisten gemaakt worden of bijna voltooid zijn, veel kijkplezier!


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *