H E N K S E N T E L (1949) Imaginair Schilder/Tekenaar /Cursusgever

Wenst alle deelnemers die een cursus volgde in de vele jaren dat Atelier Henk Sentel nu bestaat, heerlijke en fijne dagen en het beste voor 2020!

Op naar het nieuwe jaar! Waarin we het tiental verlaten, het afgelopen jaar was voor mij, maar zeker ook voor de huidige deelnemers weer heel leuk om op terug te kijken. Gestart in Februari om te eindigen half Mei, met aansluitend het zomer – reces. In die zomer periode is er voor mij van alles te doen, musea en galerie bezoeken afleggen, sociale contacten onderhouden, vakantie vieren en natuurlijk de eigen domicilie niet vergeten. (schilderen en tekenen schiet er dan ook vaak bij in) Vervolgens starten we dan met deel 2 van de cursus van September tot half December, om weer uit te komen bij de komende feestdagen. En zo is het jaar dan weer rond! En in dit nieuwe jaar gaan we weer ons uiterste best doen om alle deelnemers, ieder op zijn/haar eigen niveau te begeleiden, kennis en kunde delen, ervoor zorgen dat ieder dagdeel, maandag, vrijdagochtend en donderdagmiddag. (waarin er twee uurtjes per keer geschilderd wordt), zo aangenaam mogelijk te maken.

APPLAUS VOOR DE TALENTEN UIT 2019!

Bedankt! Piet, Sjon, Roland, Lianne, Gerard en Dirk van de maandagochtend, Hugo, Gerard, Nettie, Jacques, Jan en Theodora van de donderdagmiddag, Marielle, Ton, Anneke, Slavka, Nico en Manon van de vrijdagochtend, kijk nog even mee in de slider en het filmpje naar hun werk, nu op de ezel of voltooid in Atelier Henk Sentel, Podium voor Fijnschilders.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *