Wil jij dit ook leren?

Prachtig werk Danielle, een cracker met franse kaas, druiven, heerlijke confituren op een glanzende schaal geserveerd, wie zal hier niet van genieten, straks bij jou aan de muur!

SCHRIJF JE DAN NU IN! HOE?

Via e-mail: henk@henksentel.nl of bel 0251-249234

En wie weet zie ik jou dan na het eerste kennismaken (intake gesprek) ook in het atelier om op jou gekozen dagdeel deze basis techniek aan te leren, hoe leuk is dat!

INSTROMEN

Instromen bij een bepaald dagdeel is geen enkel probleem, je betaalt dan alleen de lessen die je in de periode van 12 weken gevolgd hebt, de kosten per seizoen zijn in 2016 slechts 155 euro, het zijn enerverende lessen, waarin de individuele aandacht voorop staat, geen grote groepen, met 6 deelnemers is mijn ateliertafel precies goed gevuld om iedere deelnemer de juiste aandacht te geven die deze techniek verreist, ik zou zeggen heb je schilderambities en ga je voor het detail? Doen! Alle condities die nodig zijn om ontspannen te schilderen zijn aanwezig. Met geduld, nauwkeurigheid en concentratie, aspecten die belangrijk zijn probeer ook ik in die sfeer de juiste toets te raken, met mijn opdracht talent verder te ontwikkelen en jullie op weg te helpen.

EEN HEERLIJKE COMPOSITIE

Het getoonde schilderij wordt geschilderd door Danielle Borst in het maandagavond dagdeel, samen met haar mede cursisten, Lex Husslage, Fred Gerrets en Lisette Tonk, op dit dagdeel kunnen er nog enkele deelnemers plaats nemen aan de ateliertafel. Dus… Schrijf je in! en wees van harte welkom in:

ATELIER HENK SENTEL PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS.

Prachtig werk van haar mede cursisten als gevorderde fijnschilders.

SAM_1595

Lisette Tonk, kinderschoenen, met een eerste aanzet van de glacis opbrengen.

 

Lex Husslage is deze prachtige compositie aan het voltooien, excellent werk!

Fred Gerrets heeft dit werk recentelijk voltooid, en gaat  voor weer een nieuwe uitdaging.

EN DIT KUN JIJ OOK LEREN!

Wees Welkom!

This entry was posted in Atelier Nieuws, Homepage, Werk van cursisten. Bookmark the permalink.

Comments are closed.