Kerstreces 2017, einde seizoen September/December.

Het Podium voor Fijnschilders is met kerstreces, dit was tevens het einde van schilderseizoen September/December 2017, alle huidige deelnemers komen in de eerste week van Februari 2018 weer naar het atelier, om hun werken voort te zetten en daar ben ik zeer blij mee, complimenten voor hun inzet en enthousiasme, de afgelopen maanden waren weer leerzaam en gezellig!

12 weken Fijn-schilderen, in mijn atelier passie vorm geven. Aan werkstukken doorgaan om die uiteindelijk te voltooien tot mooie kwalitatief goede schilderijen.In alles wat hiervoor nodig is was ik er ook deze keer weer om iedereen met raad en daad terzijde te staan, kennis delen, enthousiasmeren, kortom zorgen dat de cursist zijn/haar ‘twee uur’ schilderen per dagdeel goed ingevuld krijgt. Het deelnemersveld bestaat uit cursisten die pas begonnen zijn en die al langer deelnemen, een ding heeft iedereen gemeen hij/zij zal zijn eigen ‘kijk’ hebben op en het ervaren van deze discipline in de schilderkunst.Wat zeker ervaren word zijn de aspecten‘  concentratie geduld en nauwkeurigheid’ soms ben je aan het ploeteren, maar naarmate het werk in al zijn gelaagdheid vordert is deze vorm van schilderen een zeer boeiende bezigheid.

Om jullie enigszins een beeld te geven waar de cursisten mee bezig zijn, heb ik alle dagdelen in 2 youtube filmpjes verpakt, je ziet het werk van maandagochtend en avond fijnschilders en die van de donderdag en vrijdagochtend. Ja, het atelier is ook deze keer weer gezegend met talentvolle deelnemers! die in een juiste aansturing hun werken aan het voltooien zijn, met een keur aan diverse ‘eigen composities’ als hun onderwerpen.

KIJK EVEN MEE!

 

 

Mooie film documenten van de huidige deelnemers, die jullie allemaal veel goeds wensen voor het nieuwe jaar, en natuurlijk prettige feestdagen, dat doe ik bij deze ook en we gaan uitkijken naar het nieuwe seizoen basis-techniek fijnschilderen Februari/Mei 2018 in:

ATELIER HENK SENTEL PODIUM VOOR FIJNSCHILDERS.

Tot dan!

This entry was posted in Atelier Nieuws, Homepage. Bookmark the permalink.

Comments are closed.