Gastenboek

7 Responses to Gastenboek

 1. Pink says:

  Hallo Henk,
  Net terug uit Engeland, waar ik hélemaal niets heb gedaan! zie ik je mail over je vernieuwde site. Hij (de site dus) ziet er prachtig uit!!! En leuk dat we allemaal ons eigen onderdeel hebben. Mooi werk van zoon Jeroen, mijn complimenten!!!! Want het is een hele klus om zo’n diepe site op te zetten.
  Ik kon je wel meteen per email antwoorden, maar ik vond dit een leukere manier.
  Ik heb helemaal niets geschilderd in de afgelopen maanden, ik had zoveel moeilijkheden met financien en mijn gebit dat mijn kop helemaal niet naar schilderen stond.
  Ach, ik begin gewoon in september weer met frisse moed, dan zijn, hopelijk, al mijn zorgen weer opgelost (of niet).
  Complimenteer je zoon en doe de groeten aan Hery (of is het “ie”)

  Groeten
  Pink

 2. henksentel says:

  Pink blijft nummer 1 in dit gastenboek dat is ook een record!

 3. Elizabeth says:

  Leuk om jullie vanmiddag ontmoet te hebben op de kunstroute in Nederhorst den Berg. Uiteraard jullie site bezocht en ben erg enthousiast over de methode fijnschilderen.
  Ik kende Hannie niet, maar ben erg onder de indruk van haar werk. Ik zal Hannie maar ook jullie blijven volgen! Groet Elizabeth

 4. henksentel says:

  Hoi Elisabeth,
  Dank je wel voor deze reactie!
  Wij vonden het ook bijzonder om jou prachtige werk te zien (fijn/schilderen op porselein) in die schitterende ambiance van de orchideeën kwekerij in Nederhorst ten Berg tijdens jullie eerste Kunstroute.
  Mocht je volgend jaar weer meedoen zouden we jou portretkunst ook zeker willen aanschouwen.
  Wie weet tot dan!
  en veel plezier met je fantastische werk!

  Groet,

  Henk Sentel

 5. Debby Klinge says:

  wat ontzettend leuk dat je een filmpje hebt gemaakt over de kunstroute in Nederhorst den Berg, voor mij was het stukje over de kwekerij enorm leuk en bovenal zeer leuk dat er zoveel van mijn doeken op stonden,het is zo leuk dat nu ook eens andere mensen van je werk kunnen genieten en er hun mening over geven.
  het was een top dag voor ons ,en dit filmpje is een leuk toetje

  met vriendelijke groet Debby Klinge (die van al die beesten)

 6. Ha Henk!

  Nu maar eens de tijd genomen om jouw site te bekijken nadat je er echt alles aan hebt gedaan om mij te promoten, te steunen, in de markt te zetten en in Heemskerk berucht (en hopelijk ook beroemd) te maken.
  De tijd dat we samen bij Exto zaten en allerlei kritiek hadden op (en met talloze anderen discussie voerden over)”schildermutsen” ligt alweer een paar jaar achter ons; wat er voor in de plaats is gekomen is een verdieping van onze respectievelijke thema’s, ieder op geheel eigen wijze invulling gevend aan onze merites, jij figuratief, fijnzinnig, symbolisch, magisch realistisch bijna en ik wat meer versluierd, semi-abstract maar kenmerkend in alle variaties.
  Het podium wat jij mij samen met de andere leden van KIJK! Heemskerk hebt geboden door er een fantastische expositie van te maken in de centrale hal van het gemeentehuis, zal ik niet snel vergeten.
  Ik wil je heel hartelijk danken voor je goede zorgen, voor de samenwerking en voor het geduld.
  Echt super dat je het hebt gedaan!

  Han

 7. Henk Sentel says:

  Dag Han,

  Wat een mooie reactie, zeer bedankt!

  Hartelijke groet,

  Henk